Våra tjänster

Solenergi

Dags att installera solceller på taket? Vi alla har ett ansvar att bli mer hållbara för att klara klimatutmaningen. Solenergi har en enorm potential och kompletterar vår kunskap om tak. Det är av största vikt att välja en seriös och kompetent partner när man köper en solenergianläggning. Självklart ska partnern vara kunnig inom solenergi, men minst lika viktigt är att välja en partner som är expert på tak.

Vi kan både tak och solenergi och tillsammans skapar vi ett tryggt och kompetent team som kommer finnas kvar under hela garantitiden.

Entreprenad tak och fasad

Vi på NP Gruppen har ett gediget yrkeskunnande inom tak och fasad. Vi jobbar på alla typer av tak och fasader, med en mängd olika material. Vi arbetar med renoveringar och nyproduktion.

 

Tätskikt

Tätskiktet kan vara fastighetens viktigaste beståndsdel. Det skyddar och gör din fastighet hållbar och motståndskraftig mot fukt. Vid omläggning och installation av till exempel solcellsanläggningar är det viktigt att skydda fastigheten noga. Vi har lång erfarenhet av att säkra alla fastigheters tak och arbetar alltid med kvalitetsprodukter.

Takmålning

Ett nymålat tak ser inte bara nytt ut utan skyddar även mot regn, snö och sol. Vi erbjuder professionell tvätt och takmålning.

Takskottning

Ligg steget före med snöskottning på tak och isröjning. Vi på NP Gruppen utför all typ av takskottning av snö och isröjning. I samråd med oss ser vi till att arbetet utförs i tid innan nedisning och stora istappar blir ett problem. Lös det enkelt och säkert och bli kund hos oss.

Service

Med ett regelbundet underhåll kan taket skyddas och få längre livstid. Med årlig service och tillsyn kan du undvika otrevliga överraskningar och oväntade utgifter. Med vårt serviceavtal får du ett kontinuerligt underhåll av ditt tak.

Hör av dig till oss!

NP Gruppen finns alltid nära till hands och vi är gärna med dig hela vägen från idé till färdigställt projekt. Vill du veta mer om solenergi, takläggning, reparationer, underhåll eller service? Ring oss eller skicka ett mejl.

 

Kontakta oss