Solenergi

Vi kan solenergi

Vi väljer att möta den kraftigt ökade efterfrågan av solenergi genom att ingå i svenska börsnoterade solenergiföretaget Soltech Energy. Vi vet hur man skapar hållbara, lönsamma och högkvalitativa solenergianläggningar, stora som små. Oavsett om du är privat villaägare, representerar en bostadsrättsförening, samfällighet eller ett företag tar vi fram den solcellsanläggning som passar din fastighet bäst.

Tillsammans skapar vi ett tryggt och kompetent team som levererar säkra och lönsamma solenergiinstallationer.

Bli din egen elproducent

Låt ditt tak vara mer än skydd för väder och vind. Installera solpaneler och upptäck hur lönsamt solenergi kan vara. Sänk dina elkostnader och öka värdet på din fastighet med hjälp av solen. Vi på NP-gruppen satsar på förnyelsebar energi och vi ser en ökad efterfrågan på solenergilösningar från våra kunder. Vi erbjuder solcellsanläggningar, energilagringsystem och laddning av elfordon av hög kvalité.

Vi kan både tak och solenergi och tillsammans skapar vi ett tryggt och kompetent team som kommer finnas kvar under hela garantitiden.

Med hjälp av solens kraft kan vi göra din fastighet mer attraktiv, billigare i drift och till en del av morgondagens hållbara samhälle!

Fördelarna med solceller är många

Minskade elkostnader
Solceller hjälper dig att minska dina elkostnader och är dessutom värdehöjande för din fastighet.
Miljövänligt alternativ
Att ta vara på det naturliga solljuset är både hållbart och kostnadseffektivt. Solceller kan installeras på tak, fasader eller på mark.
Underhållsfritt
Solceller är dessutom nästintill underhållsfria och har en livslängd på 20-30 år.
Lagra din solel
Genom att komplettera din solcellsanläggning med ett solbatteri kan du lagra den överskottsel som du inte gör av med och som annars går ut på elnätet.

Redo att bli din egen energiproducent?

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Våra solceller finns i flera varianter och lösningar för att passa just dina behov.

 

Kontakta oss